Uw netwerk hardware maakt een verschil met Aliter Networks

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Circulair IT: geef uw (on)gebruikte netwerk hardware een tweede zakenleven met Aliter Networks.

Of u nu ruimte wil maken in uw magazijn of IT budget, of de waarde wil doneren aan een zelfgekozen goed doel: met Aliter Networks kan uw (on)gebruikte IT netwerk hardware een verschil maken. Onze professionele engineers testen en schonen alle apparatuur naar een staat die wij “beter dan nieuw” noemen: in de praktijk bewezen, direct beschikbare, actuele technologie voor een fractie van de nieuwprijs en met lifetime warranty. Het belangrijkste voordeel ten opzichte van nieuw? De winst voor het milieu: door het hergebruiken van IT apparatuur besparen we niet alleen flink op CO2 emissie bij productie maar voorkomen we ook E-waste.

Neem contact op met Arjen.Workum@aliternetworks.com als u ook een verschil wil maken met uw IT apparatuur of bezoek voor meer info: www.aliternetworks.nl.

Aliter Networks. Make a difference with IT – for people, planet & profit.

Laat uw reactie achter

U moet ingelogd zijn om een post te plaatsen.

Telegrootgebruik

is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG)

Exclusief voor leden van BTG leveren wij diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat u meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen.

Webshop Mobiele hardware

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers eenvoudig bestellingen plaatsen voor smartphones, accessoires, mobiele diensten en services.

LOGIN

Webshop TGG DSL shop

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers internetverbindingen op basis van ADSL en SDSL bestellen. Het assortiment loopt van een eenvoudige ADSL-verbinding voor een thuiswerker tot een zakelijke SDSL-verbinding met een snelheid van 20Mbit.

LOGIN