TGG zoekt vanwege uitbreiding toppers

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

TGG zet verder in op uitbreiding van services, producten en diensten. Dat betekent dat we momenteel op zoek zijn naar nieuwe enthousiaste medewerkers om deze groei succesvol te begeleiden.

Concreet gaat het om een vacature voor Medewerker Planning en Coördinatie. TGG groeit hard in haar diensten en portfolio en verwacht de komende tijd nog meer mensen aan te trekken.

Klik hier voor de vacature medewerker Planning en Coördinatie

Op verzoek van onze leden van BTG én bestaande klanten binnen TGG is er dit jaar een uitbreiding van onze diensten, producten en services in gang gezet.
Eén van de meest recente resultaten van al die inspanningen is het ontwikkelen van een portal met daarop aangesloten onze solution partners en een webshop, waar organisaties en bedrijven gemakkelijk hun productkeuze kunnen vergelijken en aanschaffen. Daarnaast wordt er momenteel hard gewerkt aan de verdere professionalisering van het facturatiesysteem.

Op basis van onze kwaliteit, inkoopkracht en customer service willen wij een state-of-the-art portfolio aanbieden voor MKB-plus en corporate organisaties, waarbij wij hen op het vlak van inkoop op het gebied van ICT en telecom ontzorgen en toegevoegde waarde leveren in de vorm van trainingen, master-classes, rapporten en advies. De koppeling met BTG is daarbij ideaal, omdat we daar precies weten wat er leeft, waar de behoefte is en waar mogelijk marktimperfecties zijn die wij in kunnen vullen met TGG.

In alles geldt ook hier ‘TGG building bridges in a digital environment’, redenerend vanuit de vraag in de markt naar nieuwe producten en diensten. TGG is klaar voor een volgende fase.

 

Laat uw reactie achter

U moet ingelogd zijn om een post te plaatsen.

Telegrootgebruik

is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG)

Exclusief voor leden van BTG leveren wij diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat u meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen.

Webshop Mobiele hardware

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers eenvoudig bestellingen plaatsen voor smartphones, accessoires, mobiele diensten en services.

LOGIN

Webshop TGG DSL shop

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers internetverbindingen op basis van ADSL en SDSL bestellen. Het assortiment loopt van een eenvoudige ADSL-verbinding voor een thuiswerker tot een zakelijke SDSL-verbinding met een snelheid van 20Mbit.

LOGIN