TGG en T-Mobile tekenen overeenkomst

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Op Landgoed Klein Heidestein, waar TGG in Driebergen haar kantoor houdt, hebben Henny van Hamersveld – Directeur TGG en Martijn Teekens – Directeur Sales B2B  bij T-Mobile Nederland in het bijzijn van beide teams een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Deze samenwerking betekent dat de leden van BTG en deelnemers van TGG op uitermate ontzorgde wijze Unlimited gebruik kunnen gaan maken van het T-Mobile communicatie portfolio en expertise.

Martijn Teekens: “ In navolging van ons recent versterkte partnership met Petra Claessen, Managing Director BTG is het een logische vervolgstap dat we de dienstverlening van T-Mobile ook binnen TGG beschikbaar stellen. Wij zien in deze drieluik een uitstekende kans om samen met TGG en BTG zakelijk Nederland te ontzorgen op ICT vlak en daarnaast te inspireren in hun communicatie en ICT wensen en ambities richting de toekomst.”

Laat uw reactie achter

U moet ingelogd zijn om een post te plaatsen.

Telegrootgebruik

is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG)

Exclusief voor leden van BTG leveren wij diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat u meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen.

Webshop Mobiele hardware

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers eenvoudig bestellingen plaatsen voor smartphones, accessoires, mobiele diensten en services.

LOGIN

Webshop TGG DSL shop

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers internetverbindingen op basis van ADSL en SDSL bestellen. Het assortiment loopt van een eenvoudige ADSL-verbinding voor een thuiswerker tot een zakelijke SDSL-verbinding met een snelheid van 20Mbit.

LOGIN