TGG en BTC breiden samenwerking uit

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email


In 2001 zijn TGG en BTC (partner van BTG) een samenwerking aangegaan voor het leveren van mobiele hardware aan TGG klanten in combinatie met diverse diensten. Nu 17 jaar later ziet de mobiele ondersteuning van medewerkers er heel anders uit.

Het gaat niet meer over een mobiele telefoon voor voice communicatie. De medewerkers van nu en de toekomst kunnen hun werk nog klantgerichter en efficiƫnter uitvoeren door een complete mobiele werkplek. TGG en BTC gaan hun diensten portfolio verder uitbreiden om TGG klanten hierbij te voorzien van de beste oplossingen, naast de levering van hardware bestaat deze onder andere uit: de automatische uitrol van toestel instellingen, helpdesk, CMDB management gekoppeld aan gebruiksfacturen, Device management, lifecycle management etcetera.

Dinsdag 13 maart ondertekende Henny van Hamersveld, van TGG, met Ronald Horn en Dick Houtsma van BTC de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst voor hardware en dienstverlening.

De komende maanden zullen wij u verder gedetailleerd informeren over deze diensten.

Laat uw reactie achter

U moet ingelogd zijn om een post te plaatsen.

Telegrootgebruik

is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG)

Exclusief voor leden van BTG leveren wij diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat u meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen.

Webshop Mobiele hardware

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers eenvoudig bestellingen plaatsen voor smartphones, accessoires, mobiele diensten en services.

LOGIN

Webshop TGG DSL shop

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers internetverbindingen op basis van ADSL en SDSL bestellen. Het assortiment loopt van een eenvoudige ADSL-verbinding voor een thuiswerker tot een zakelijke SDSL-verbinding met een snelheid van 20Mbit.

LOGIN