TGG biedt Circulaire Hardware aan met partners Forza en CHG

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Circulaire IT is een belangrijke schakel naar circulaire economie. Circulaire initiatieven leveren een bijdrage aan de verduurzaming van de economie. De TGG/BTG vindt circulariteit een belangrijk maatschappelijk thema en heeft hiervoor  een Expertgroep Circulaire IT opgezet.

Hierin wisselen vertegenwoordigers uit de industrie en IT-managers binnen organisaties kennis en informatie uit over de rol en invulling van dit relatief jonge vakgebied. Bij circulaire IT gaat het erom dat we het hergebruik van grondstoffen stimuleren en gelijktijdig de levensduur van producten verlengen.

Inzetten van refurbished

Ook TGG beschikt over een portfolio aan producten en diensten om haar klanten te helpen bij het verantwoord inzetten van refurbished apparatuur. Met partners CHG en Forza hebben BTG leden de mogelijkheid om mobiele hardware refurbished in te kopen of te leasen zodat bedrijven kunnen voldoen aan de doelstellingen van circulariteit.

Daarnaast levert het gebruik van circulaire devices vaak ook een kostenvoordeel op. Wil je nog niet aan circulaire hardware, dan zijn er in de webshop van TGG ook mogelijkheden om prijzen te vergelijken tussen nieuwe hardware en gebruikte. Het mooie van de dienstverlening is dat altijd een keuze kan worden gemaakt uit koop of lease. Zelfs inname is mogelijk van uw huidige devices of het overnemen van een bestaand leasecontract naar  een nieuwe, zogenaamde lease back oplossingen. Lifecycle management van mobile devices kan eenvoudig worden opgepakt door gebruik te maken van een asset management systeem van CHG.

Wilt u meer weten over de circulaire hardware mogelijkheden van TGG, klik dan hier.

Laat uw reactie achter

U moet ingelogd zijn om een post te plaatsen.

ICT Hardware

Online shop voor het bestellen van smartphones (refurbished), endpoint- en netwerk-devices en accessoires

Alleen voor TGG leden

Klik hier voor de webshop
Klik hier

Telecom Expense Management

TGG is specialist op het gebied van TEM (Telecom Expense Management)

Alleen voor TGG leden

Meer weten over TEM. Inloggen naar het portal? Klik hier.
Meer weten

Connectiviteit

Koper-, glasvezel- en radiostraalverbindingen in praktisch elke gewenste bandbreedte. Plus Internet en IP-VPN.

Alleen voor TGG leden

Meer weten over connectiviteit en verbindingen? Klik hier.
Meer weten

Lidmaatschap BTG

Klik hier om lid te worden bij BTG

Word lid