Slimme tracking Service van Itemlost nu ook in webshop TGG

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Itemlost is de meest laagdrempelige methode om verloren items weer bij hun rechtmatige eigenaar te krijgen. TGG heeft recent een overeenkomst met Itemlost gesloten en levert deze service inclusief de daaraan verbonden hardware in de vorm van speciale identificatie- en tracking wallpapers, labels en stickers sinds kort vanuit haar webshop.

Itemlost is voor bedrijven interessant om in te zetten zowel naar eigen personeel alsook onder klanten. Door brandingsmogelijkheden is Itemlost herkenbaar. De klantdata die wordt opgeslagen door registratie kan gebruikt worden voor marketing doeleinden en Itemlost speelt in op klanttevredenheid doordat geliefde producten terug gevonden kunnen worden.  Het is niet voor niets dat de service van Itemlost ook als assetmanagement ingezet wordt door verschillende gemeentes en bedrijven in Nederland.

Voor de gebruiker

Voor de gebruiker is activeren van Itemlost producten via de unieke QR-code eenvoudig en supersimpel: Je scant de code en maakt binnen 30 seconden een account aan. Op het moment dat iemand jouw eigendommen vindt en de QR-code scant met een mobiele telefoon komt de vinder in contact met de rechtmatige eigenaar. Via een online chatfunctie kun je laten weten dat je de sleutels hebt gevonden en je kunt iets afspreken om ze terug te geven. Dit zonder de persoonlijke gegevens van de eigenaar te zien. De Itemlost Service is wereldwijd te gebruiken.

Neem je al hardware bij BTG/TGG af in de webshop op https://webshop.telegrootgebruik.nl/ ? Dan kun je voortaan ook de Service en producten van Itemlost direct afnemen, in jouw eigen stijl en naar eigen smaak. Onder meer de gemeente Zoetermeer, Vereniging Eigen Huis, Privium Schiphol, Gazelle, Wittebrug autodealers en Zorginstelling Laurens gingen je voor.

Laat uw reactie achter

U moet ingelogd zijn om een post te plaatsen.

ICT Hardware

Online shop voor het bestellen van smartphones (refurbished), endpoint- en netwerk-devices en accessoires

Alleen voor TGG leden

Klik hier voor de webshop
Klik hier

Telecom Expense Management

TGG is specialist op het gebied van TEM (Telecom Expense Management)

Alleen voor TGG leden

Meer weten over TEM. Inloggen naar het portal? Klik hier.
Meer weten

Connectiviteit

Koper-, glasvezel- en radiostraalverbindingen in praktisch elke gewenste bandbreedte. Plus Internet en IP-VPN.

Alleen voor TGG leden

Meer weten over connectiviteit en verbindingen? Klik hier.
Meer weten

Lidmaatschap BTG

Klik hier om lid te worden bij BTG

Word lid