OneMeeting: Alle bijeenkomsten, één partner

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Sinds een aantal jaar werkt BTG samen met OneMeeting (voorheen Regardz.nl). Vanaf nu is het ook mogelijk voor TGG leden om alle (inter)nationale vergaderingen, trainingen en events via OneMeeting te laten verlopen. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen hiervan? We hebben ze even op een rijtje gezet:

  • Ruim aanbod aan locaties op het platform OneMeeting.com.
  • Sparringpartner op het gebied van meetings met uw eigen Meeting Expert.
  • Centrale facturatie: OneMeeting verzamelt alle facturen en betaalt namens de opdrachtgever. 
  • Bespaar kosten door gecontracteerde tarieven en onderhandelde voorwaarden.

OneMeeting app: Alle bijeenkomsten, één app

 

Voor zakelijk Nederland is dit dé app om een locatie te zoeken en direct een offerte voor een bijeenkomst aan te vragen. Uniek binnen de branche is dat men in de app realtime kan chatten met Meeting Experts. De app is uitermate geschikt voor het opdoen van inspiratie. Meer dan 600 locaties zijn gecategoriseerd in verschillende thema’s zoals theater-, boerderij-, hotel-, outdoor- en stationslocaties. 

De app is (gratis) verkrijgbaar in de App Store en in de Google Play store.

 Uw zakelijke bijeenkomsten voortaan Klimaatneutraal? Dat kan bij Onemeeting.com! 

Maar hoe doet u dat? Per arrangement is door OneMeeting, in samenwerking met Groenbalans, de CO2-uitstoot berekend. Voor een klein bedrag kunt u uw bijeenkomst vrijwillig compenseren door te investeren in het Gold Standard CO2-compensatieproject: Cleaner Cook Stoves in Rwanda. Bij OneMeeting vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een betere en schonere wereld.

Meer info op www.klimaatneutraalvergaderen.com.

De Confetti Company – Warme cultuurmakers in coole tijden

 Luc van Bussel (CEO Regardz Hospitality Group) verhaalt over zijn traditionele Vlaamse jeugd die hem inspireerde tot een eigentijdse bedrijfscultuur waar medewerkers eregasten zijn en met confetti worden onthaald. 

Als ondernemer geeft hij leiding een nieuwe lading en noemt hij zijn medewerkers ‘WarmteMakers’. “Alles draait om mensen die elkaar willen ontmoeten. Een warme bedrijfscultuur legt de basis voor iedere ontmoeting en verbinding.” “Cultuur voor het Individuele Belang” Aandacht! Generatie Z -de slimste generatie ooit- vitaliseert de arbeidsmarkt en snakt naar professionele gezelligheid. De ‘War on Talent’ gaat in alle hevigheid door. Gevraagd? Bedrijfswarmte! Het is de rode draad in deze cultuurvisie over nieuw werkgeverschap in werkgeluk. ‘Purpose’ is de nieuwe magie van een bedrijf met een boodschap, missie en maatschappelijk manifest. 

Meer info of het boek bestellen? Bekijk www.deconfetticompany.nl.

Laat uw reactie achter

U moet ingelogd zijn om een post te plaatsen.

Telegrootgebruik

is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG)

Exclusief voor leden van BTG leveren wij diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat u meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen.

Webshop Mobiele hardware

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers eenvoudig bestellingen plaatsen voor smartphones, accessoires, mobiele diensten en services.

LOGIN

Webshop TGG DSL shop

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers internetverbindingen op basis van ADSL en SDSL bestellen. Het assortiment loopt van een eenvoudige ADSL-verbinding voor een thuiswerker tot een zakelijke SDSL-verbinding met een snelheid van 20Mbit.

LOGIN