Let op: Phishing-bericht in omloop

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Vanuit Vodafone hebben wij bericht ontvangen dat er een nieuw phishing-bericht in omloop is. Heeft u een dergelijke sms-bericht ontvangen? Meld dit verdachte bericht uit naam van Vodafone via phishing@vodafone.nl. Wij adviseren u om niet te reageren en vooral niet te klikken op de linkjes in het bericht. Daarnaast adviseren wij u om de afzender te blokkeren en het bericht te verwijderen. Hieronder geven wij u een voorbeeld van het phishing sms-bericht.

Kijk hier voor de url achter de sms:

Klik hier voor meer informatie met betrekking tot phishing-berichten

Laat uw reactie achter

U moet ingelogd zijn om een post te plaatsen.

Telegrootgebruik

is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG)

Exclusief voor leden van BTG leveren wij diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat u meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen.

Webshop Mobiele hardware

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers eenvoudig bestellingen plaatsen voor smartphones, accessoires, mobiele diensten en services.

LOGIN

Webshop TGG DSL shop

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers internetverbindingen op basis van ADSL en SDSL bestellen. Het assortiment loopt van een eenvoudige ADSL-verbinding voor een thuiswerker tot een zakelijke SDSL-verbinding met een snelheid van 20Mbit.

LOGIN