Laat 3 maanden lang uw 1e lijns helpdesk gratis door TGGOnline verzorgen!2018-12-19T14:14:45+00:00

Laat 3 maanden lang uw 1e lijns helpdesk gratis door TGGOnline verzorgen!

 

TGGOnline, als connectiviteitsspecialist, kan u drie prachtige aanbiedingen doen;

  • 3 maanden gratis 1e lijns-helpdesk voor al uw medewerkers
  • Een gratis adviesgesprek op het gebied van Mobile Device Management
  • Nokia 6.1 van €199,95 nu voor €159,95

BTC behoort tot een van grootste onafhankelijke ICT-bedrijven. Met drie vestigingen en ruim 70 medewerkers ontzorgt BTC bedrijven, organisaties en overheden met toekomstgerichte oplossingen voor de totale ICT-werkplek.
De samenwerking met TGG bestaat sinds 2002 op het gebied van hardware en alle services die er op hardware gebied zijn. U kunt hierbij denken aan toestel reparatie incl. pick-up & return, assetmanagement en helpdesk. Sinds halverwege 2018 bieden wij via TGG ook diensten aan als IoT, VoIP en social return (de inzet van mobiele & IT-hardware bij maatschappelijke doelgroepen).
Speciaal voor u hebben we 3 bijzondere aanbiedingen geselecteerd;

– 3 maanden gratis 1e lijns-helpdesk om uw IT/Helpdesk-afdeling te ontzorgen –
Onze helpdesk is bereikbaar voor al uw medewerkers als het gaat om vragen over uw mobiele devices, het herstellen van wachtwoorden, het instellen van email of MDM, toestellen en tablets. CMDB registratie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden net als mutaties van mobiele- en data abonnementen.
Onze gespecialiseerde helpdesk neemt de 1e lijns vragen voor hun rekening en schakelt met uw interne afdelingen als meer kennis of autorisatie vereist is.
Deze dienst is beschikbaar voor prijzen vanaf €1,25 per medewerker per maand. Neem vandaag nog contact op via telefoonnummer 088-3532299 of informatie@tggonline.nl en laat u informeren over de mogelijkheden. Deze aanbieding van 3 maanden gratis helpdesk is op basis van een overeenkomst van 12 maanden.

– Gratis adviesgesprek over Mobile Device Management en veranderingen op het gebied van Android Enterprise –
TGGOnline ziet dat meer en meer organisaties smartphones en tablets inzetten als belangrijkste communicatiemiddel en dat mobiele toestellen niet meer uitsluitend gebruikt worden voor e-mail en agenda. Steeds vaker lopen ook de primaire bedrijfsprocessen via het mobiele toestel om de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor zijn toestellen een nieuwe bron van risico’s geworden. De beveiliging van alle zakelijke informatie, die op de toestellen staat opgeslagen, is van groot belang. Om dat in goede banen te leiden en AVG compliant te blijven, is Mobile Device Management (MDM) essentieel.

Wist u dat met MDM u ….
– Een pincode kunt afdwingen op het zakelijk gebruikte toestel, juist omdat de helft van de Nederlanders geen pincode op de telefoon gebruikt.
– Geen Apple ID en/of Google accounts meer hoeft aan te maken bij het in gebruik nemen van de telefoon.
– Schaduw-IT processen kunt voorkomen omdat u het voor uw medewerkers inregelt
– Uw securityrisico-s verlaagt.
– Uw dataverbruik op mobiele telefoons kunt verminderen door zakelijk wifi verplicht te stellen
– Kunt aantonen dat u aan de AVG-regelgeving voldoet
– De beheerlast verlaagt.
– Een Push functie van applicaties heeft.

Zo zijn er nog vele voordelen. Deze nemen wij graag met u door. Bel voor het maken van een afspraak met 088-3532299 of mail naar informatie@tggonline.nl.

Special Deal; Nokia 6.1 nu van 199,95 voor 159,95 euro excl. BTW! –
Nokia 6.1 brengt de ervaring van Android One naar het Nokia smartphone aanbod. Dit betekent dat er geen onnodige apps, skins, UI wijzigingen of verborgen processen zijn die de gebruiksduur van de batterij verminderen. Het is een strakke, pure versie van Android 9 Pie die goed beveiligd is dankzij de nieuwste updates en aangedreven wordt door de nieuwste services van Google. Voor specificaties kunt u klikken op onderstaande link.
https://www.btconline.nl/ws/RAPRD/Nokia-6-2018-/A0011630zw.html
Geef het door u gewenste aantal door via  informatie@tggonline.nl en TGGOnline regelt het verder voor u.

Deze actie is beperkt beschikbaar vandaar de voorwaarde OP = OP.