ISDN verdwijnt, maar voor klanten TGG nog even niet

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Uitstel voor TGG-klanten van de ISDN-migratie tot 29-2-2020. Uw migratie-opdracht (voor KPN Bedrijf Connect) moet vóór 1 november binnen zijn.

In april 2017 heeft KPN aangekondigd dat met ingang van 1 september 2019 de dienstverlening voor ISDN 1/2, ISDN Meervoudig en PSTN Meervoudig stopt. De dienstverlening voor PSTN Enkelvoudig (analoge aansluiting) blijft vooralsnog gegarandeerd. TGG heeft samen met KPN afgesproken dat de ISDN-contracten die via TGG lopen nog tot 29 februari volgend jaar actief blijven. In de praktijk blijkt de omzetting meer werk en tijd te kosten. Dit geldt dus enkel voor klanten van TGG en bij TGG afgesloten contracten.

Als u nog niet bezig bent met de migratie van uw aansluitingen naar een nieuwe oplossing, dan is het in ieder geval belangrijk om hier zo snel mogelijk mee te starten en uw keuze te bepalen voor de gewenste oplossing.

Telegrootgebruik helpt u uiteraard graag bij deze inventarisatie van uw aansluitingen en bij de keuze van een alternatief. Zowel u als klant, als Telegrootgebruik, gesteund door de uiteindelijke leverancier, kunnen dan de daadwerkelijke migratie gaan voorbereiden en inplannen. Dit kost tijd voor beide partijen en al lijkt februari 2020 nog ver weg, het is zaak om snel actie te nemen.

Uw eventuele migratie opdracht (naar KPN Bedrijf Connect) dient vóór 1 november 2019 getekend ontvangen te zijn door Telegrootgebruik; slechts dan kan KPN de tijdige levering van deze dienst garanderen.

Laat uw reactie achter

U moet ingelogd zijn om een post te plaatsen.

ICT Hardware

Online shop voor het bestellen van smartphones (refurbished), endpoint- en netwerk-devices en accessoires

Alleen voor TGG leden

Klik hier voor de webshop
Klik hier

Telecom Expense Management

TGG is specialist op het gebied van TEM (Telecom Expense Management)

Alleen voor TGG leden

Meer weten over TEM. Inloggen naar het portal? Klik hier.
Meer weten

Connectiviteit

Koper-, glasvezel- en radiostraalverbindingen in praktisch elke gewenste bandbreedte. Plus Internet en IP-VPN.

Alleen voor TGG leden

Meer weten over connectiviteit en verbindingen? Klik hier.
Meer weten

Lidmaatschap BTG

Klik hier om lid te worden bij BTG

Word lid