Belangrijke informatie over uw KPN ISDN lijn

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Vorige week heeft u misschien via de media gehoord of gelezen dat KPN de telefonienetwerken moderniseert. Een gevolg daarvan is dat KPN op termijn uw ISDN telefoonaansluitingen vervangt voor toekomst vaste alternatieven.
U kunt uw ISND1- ISND2- en PSTN-meervoudige aansluitingen zoals u gewend bent blijven gebruiken. KPN beÃĢindigt de dienstverlening van ISDN1- ISDN2- en PSTN-meervoudige aansluitingen met ingang van 1 september 2019.
Natuurlijk heeft KPN voor u een uitstekend alternatief. Wij houden u op de hoogte of heeft u tussentijds vragen dan kunt u ons altijd bellen.

Telegrootgebruik

is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG)

Exclusief voor leden van BTG leveren wij diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat u meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen.

Webshop Mobiele hardware

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers eenvoudig bestellingen plaatsen voor smartphones, accessoires, mobiele diensten en services.

LOGIN

Webshop TGG DSL shop

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers internetverbindingen op basis van ADSL en SDSL bestellen. Het assortiment loopt van een eenvoudige ADSL-verbinding voor een thuiswerker tot een zakelijke SDSL-verbinding met een snelheid van 20Mbit.

LOGIN