Refurbished Netwerkapparatuur via Aliter

De winst is voor het milieu

aliter networks

Refurbished gaat over kosten, maar de winst is voor het milieu. Via TGG kunt u nu ook refurbished netwerkapparatuur verhandelen.

TGG heeft met Aliter Networks gunstige prijsafspraken gemaakt. Een deel van het voordeel wordt geschonken aan een goed doel.

Maak het verschil met IT

Sinds 2008 heeft Aliter Networks 100.000 refurbished netwerkoplossingen geleverd aan IT-bedrijven en IT-afdelingen van o.a. banken, universiteiten, telco’s en ziekenhuizen in 80 landen. Aliter Networks garandeert een zorgvuldig geteste kwaliteit (die niet onder doet voor nieuw) met een levenslange garantie. Bovendien koopt Aliter Networks gebruikte hardware in en levert zij flexibele diensten gericht op het zo efficiënt mogelijk inzetten van netwerkapparatuur.

Aliter Networks gelooft dat het hergebruik van IT een verschil maakt: het spaart geld, tijd en vooral de planeet. Daarom wil Aliter Networks een half miljoen IT producten hebben hergebruikt in 2025.

ADRES

Pelmolenlaan 10
3447 GW Woerden

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag:
8:00 – 17:00

TELEFOON

Kantoor:
088 – 353 22 22
Klantenservice:
088 – 353 22 00

E-mail

info@tgg.nl

Telegrootgebruik

is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG).

Exclusief voor leden van BTG leveren wij diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat u meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen.

Webshop Mobiele hardware

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers eenvoudig bestellingen plaatsen voor smartphones, accessoires, mobiele diensten en services.

LOGIN

Webshop TGG Glasvezel shop

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers internetverbindingen op basis van ADSL en SDSL bestellen. Het assortiment loopt van een eenvoudige ADSL-verbinding voor een thuiswerker tot een zakelijke SDSL-verbinding met een snelheid van 20Mbit.

LOGIN

SMS diensten

Voor haar leden heeft TGG een betrouwbare SMS oplossing voor het sturen van notificaties, authenticatieverzoeken, betaalbevestigingen, afspraakherinneringen etc..

MEER WETEN

Inkoopvoordeel

Van de leden voor de leden

Meer weten

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.