Een vliegende start voor Aliter Networks in APAC-regio met een nieuw kantoor in Singapore2018-12-19T10:26:17+00:00

Een vliegende start voor Aliter Networks in APAC-regio met een nieuw kantoor in Singapore

 

Aliter Networks, sterk in duurzame technologie, opende eerder dit jaar een vestiging in Singapore als een dochteronderneming van het in Nederland gevestigde bedrijf Aliter networks B.V. om de APAC-regio (Asia Pacific) te bedienen. De opening van deze vestiging maakt Aliter Networks klaar voor een wereldwijde groei, met altijd de focus op duurzame en circulaire technologie. Mani Nathan, verkoopdirecteur van Australië, Nieuw-Zeeland en Oceanië, en Sean Doyle, verkoopdirecteur van Zuidoost-Azië, treden toe in Aliter Pte. Ltd. in Singapore.

Mani Nathan, de nieuwe verkoopdirecteur voor Australië, Nieuw-Zeeland en Oceanië (ANO) : “Ik ben blij dat ik bij het Aliter team aansluit, en ik ben een overtuigd voorstander van de kernboodschap van ons bedrijf, namelijk ‘duurzame IT’. Daarnaast kijk ik er ook naar uit om relaties op te bouwen in Australië en Nieuw-Zeeland, die ons zullen helpen om een stap dichterbij ons doel te komen; het hergebruiken van een half miljoen IT-apparatuur voor 2025.”

Met meer dan zeven jaar ervaring in Australië en ervaring met het werken bij enkele van de top IT-bedrijven zoals Microsoft & Cisco, brengt Mani een schat aan marktspecifieke kennis en ervaring met zich mee, die Aliter zal helpen hun producten en diensten aan te passen aan de lokale ANO-markt.

“Duurzame IT en circulaire IT, twee onderwerpen die heel dicht bij mijn waarden zitten. Wat kan er nog belangrijker zijn in de moderne IT-wereld? Het verminderen van afval in de wereld, en het houden van geld waar het thuis hoort; de organisatie.”, vertelt de nieuwe verkoopdirecteur van Zuidoost-Azië, Sean Doyle. Hij voegde eraan toe, “De markt in Zuidoost-Azië heeft nog een lange weg te gaan om te voldoen aan de normen van de westerse landen. Dat zal de kern van ons bericht zijn. Niet IT, niet hardware, maar people, planet & profit. Ik ben opgetogen en enthousiast dat ik de persoon mag zijn die centraal zal staan in het leveren van die boodschap in Zuidoost-Azië en om ons team te leiden naar nieuwe successen”.

Jean-Noël Clot, CEO van Aliter Networks zei: “Met het toevoegen van Zimin Chen aan ons team vorig jaar, en nu Mani Nathan & Sean Doyle, is Aliter Networks klaar voor wereldwijde groei in het 10e jaar van ons bestaan. Ik ben heel blij met de 19 jaar ervaring die Mani & Sean samen hebben in duurzame technologie. Hun talent, professionalitiet, kennis en ondernemerschap zal een verschil maken voor onze APAC-klanten en voor ons bedrijf.

 

Make a Difference with IT

Sinds 2009 heeft Aliter Networks meer dan 120.000 netwerkproducten hergebruikt, in samenwerking met IT-bedrijven en IT-afdelingen van banken, universiteiten, telcos en ziekenhuizen, in 92 landen. Onze state-of-the-art testprocessen, uitgebreide kennis van kritieke netwerkbehoeften en geclassifeerde ingenieurs, maken het mogelijk om de levensduur van netwerkappartuur, meestal Cisco & Juniper, te verlengen. Aliter Networks is van mening dat het hergebruik van IT een verschil maakt: het bespaart tijd, geld, maar vooral de planeet. Aliter Networks heeft zijn bedrijfsac¬tiviteiten in Almere, in Nederland, en een verkoopkantoor in Singapore, waar 23 mensen van 10 nationaliteiten samenwerken naar één doel: dat élk bedrijf duurzame technologie gebruikt in 2025.

Europe Office

De Steiger 61. 1351 AD Almere,  The Netherlands,

T +31 202 400 615

www.aliternetworks.nl

 

Singapore Office

600 North Bridge Road, #23-01 Parkview Square, 188778 Singapore Singapore

T +65 315 819 40

www.aliternetworks.nl