Digitale transitie centraal op verkiezingsdag

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Het merendeel van de politieke partijen die vandaag meedoen aan de landelijke verkiezingen, heeft digitalisering hoog in het vaandel staan. Een aantal van hen pleit bijvoorbeeld in haar programma’s voor het aanstellen van een minister van Digitale Zaken om de digitale transformatie te versnellen. Directeur Petra Claessen van BTG/TGG verwacht dat de kiezer dit keer een duidelijk statement afgeeft aan de overheid: maak digitalisering nóg meer tot prioriteit.

“Digitalisering en technologie zijn onmisbaar voor de samenleving en ondersteunen onder meer innovatie in het Nederlandse bedrijfsleven. BTG en TGG pleiten al langer voor meer aandacht voor cruciale onderwerpen zoals privacy, cybersecurity en data analytics. Vandaag, op deze verkiezingsdag, kunt u daar óók aandacht aan besteden. Door te kijken naar partijen die digitale innovatie in het partij programma hebben opgenomen. Bijvoorbeeld via het digitale kieskompas op  www.technologiekieswijzer.nl”, zo stelt Claessen.

BTG/TGG. We boost your digital transition

“Als branchevereniging en als serviceorganisatie staan we in de startblokken om de diverse overheden en ook het bedrijfsleven te helpen in hun aanpak en versnelling van de digitalisering. Een groeiend aantal klanten weet de weg naar ons al te vinden. TGG ontwikkelt, als serviceorganisatie van BTG, producten en diensten die bijdragen aan het versnellen van de digitale transitie in de BV Nederland. Onafhankelijk, samen met u en onze betrokken achterban van ruim 185 leden.

Voorbeelden van TGG diensten zijn consultancy dienstverlening, second opinion, Telecom Expense Management en inkoop en vergelijk van ICT hardware.

Meer aandacht voor cruciale onderwerpen

Digitalisering en technologie zijn onmisbaar voor de samenleving en ondersteunen onder meer innovatie in het Nederlandse bedrijfsleven. BTG en TGG pleiten al langer voor meer aandacht voor cruciale onderwerpen zoals privacy, cybersecurity en data analytics. Vandaag, op de verkiezingsdag, kunt u daar óók aandacht aan besteden.

TGG ontwikkelt, als serviceorganisatie van BTG, producten en diensten die bijdragen aan het versnellen van de digitale transitie in de BV Nederland. Onafhankelijk, samen met u en onze betrokken achterban van ruim 185 leden. “Voorbeelden van onze producten zijn consultancy dienstverlening, second opinion, Telecom Expense Management en inkoop en vergelijk van ICT hardware.”

Laat uw reactie achter

U moet ingelogd zijn om een post te plaatsen.

ICT Hardware

Online shop voor het bestellen van smartphones (refurbished), endpoint- en netwerk-devices en accessoires

Alleen voor TGG leden

Klik hier voor de webshop
Klik hier

Telecom Expense Management

TGG is specialist op het gebied van TEM (Telecom Expense Management)

Alleen voor TGG leden

Meer weten over TEM. Inloggen naar het portal? Klik hier.
Meer weten

Connectiviteit

Koper-, glasvezel- en radiostraalverbindingen in praktisch elke gewenste bandbreedte. Plus Internet en IP-VPN.

Alleen voor TGG leden

Meer weten over connectiviteit en verbindingen? Klik hier.
Meer weten

Lidmaatschap BTG

Klik hier om lid te worden bij BTG

Word lid