Diensten & Producten

TGG helpt ook uw onderneming

Al meer dan 20 jaar verzorgen wij voor onze klanten de factuurafhandeling van alle telecommunicatiediensten. Wij verwerken de facturen van alle operators. Daarnaast verzorgen wij de financiële rapportages die via onze portal te raadplegen is. Specifieke wensen zijn hierin mogelijk.

De wereld om ons heen wordt steeds sneller, mobieler, flexibeler en we zijn altijd en overal continu verbonden. Die connectiviteit biedt prachtige mogelijkheden en kansen. TGG de biedt voor leden tegen voordelige tarieven o.a de volgende producten: telecommunicatie (ISDN, VOIP, Data, Mobiel) van de verschillende providers; (glasveze)lverbindingen; SMS diensten; (refurbished) hardware en meer.

Refurbished gaat over kosten, maar de winst is voor het milieu. Via TGG kun je nu ook refurbished netwerkapparatuur verhandelen en refurbished mobiele devices inkopen. Kijk verder bij Refurbished netwerkapparatuur via Aliter

Telegrootgebruik

is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG).

Exclusief voor leden van BTG leveren wij diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat u meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen.

Webshop Mobiele hardware

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers eenvoudig bestellingen plaatsen voor smartphones, accessoires, mobiele diensten en services.

LOGIN

Webshop TGG Glasvezel shop

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers internetverbindingen op basis van ADSL en SDSL bestellen. Het assortiment loopt van een eenvoudige ADSL-verbinding voor een thuiswerker tot een zakelijke SDSL-verbinding met een snelheid van 20Mbit.

LOGIN

SMS diensten

Voor haar leden heeft TGG een betrouwbare SMS oplossing voor het sturen van notificaties, authenticatieverzoeken, betaalbevestigingen, afspraakherinneringen etc..

MEER WETEN

Inkoopvoordeel

Van de leden voor de leden

Meer weten

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.