BTG Themasessie Circulaire ICT

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

In samenwerking met onze partner Aliter Networks organiseert BTG op 31 januari een themabijeenkomst over Circulaire ICT. Hoe kunnen we een verschil maken met ICT voor de planeet en tegelijkertijd de klassieke (ICT) business afwegingen als kwaliteit, profit, concurrentiekracht en momentum niet uit het oog verliezen? Op 31 januari vanaf 14.30 uur ontmoeten we elkaar in Circl.nl; het circulair paviljoen aan de Zuidas in Amsterdam. KPN, Thaki en Aliter Networks zullen hun inzichten en ervaringen delen; na afloop (17:00 uur) is er een borrel in de rooftopbar van Circl om na te praten en elkaar te ontmoeten. U kunt u opgeven via de website van de BTG. Klik hier.

 

Laat uw reactie achter

U moet ingelogd zijn om een post te plaatsen.

Telegrootgebruik

is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG)

Exclusief voor leden van BTG leveren wij diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat u meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen.

Webshop Mobiele hardware

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers eenvoudig bestellingen plaatsen voor smartphones, accessoires, mobiele diensten en services.

LOGIN

Webshop TGG DSL shop

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers internetverbindingen op basis van ADSL en SDSL bestellen. Het assortiment loopt van een eenvoudige ADSL-verbinding voor een thuiswerker tot een zakelijke SDSL-verbinding met een snelheid van 20Mbit.

LOGIN