BTG/TGG onderschrijft kabinetsmaatregelen om verspreiding corona virus in te dammen

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

BTG/TGG staat achter de aangekondigde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Het benadrukt het belang van een duurzame, digitale infrastructuur waarin partijen de regie nemen en voorwaarden scheppen om deze periode als BV Nederland samen te overbruggen. BTG building bridges in a digital environment.

Het afgelopen half jaar hebben we de regie genomen om onze stakeholders te mobiliseren en belangenorganisaties op één lijn te krijgen en zo sturing te geven aan beleid en uitvoering. In dialoog met de overheid en andere betrokken organisaties hebben we ervoor gezorgd dat we steeds sterker zijn geworden gedurende deze crisisperiode. Daarbij hebben we onze expertise en invloed kunnen aanwenden om bijvoorbeeld in het onderwijs en de zorg concrete hulp te bieden. Duidelijk is dat we er nog niet zijn. BTG neemt het initiatief om met leden, partners en betrokken partijen onze strategie te continueren. Voor nu all the best en blijf vooral gezond!

Laat uw reactie achter

U moet ingelogd zijn om een post te plaatsen.

Telegrootgebruik

is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG)

Exclusief voor leden van BTG leveren wij diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat u meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen.

Webshop Mobiele hardware

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers eenvoudig bestellingen plaatsen voor smartphones, accessoires, mobiele diensten en services.

LOGIN

Webshop TGG DSL shop

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers internetverbindingen op basis van ADSL en SDSL bestellen. Het assortiment loopt van een eenvoudige ADSL-verbinding voor een thuiswerker tot een zakelijke SDSL-verbinding met een snelheid van 20Mbit.

LOGIN