BTG/TGG en Gemba gaan partnership aan rondom IoT

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gemba is een partnership met BTG aangegaan om samen IoT oplossingen naar een nog hoger niveau te tillen. Gemba’s idee om snel een proof of concept met de nieuw ontwikkelde Anysens sensor te kunnen maken, zorgde ervoor dat Gemba als nieuwe partner van BTG werd gevraagd.

Snel maatwerk met de Anysens sensor
Voor nieuwe klanten met interesse in IoT oplossingen maakt Gemba regelmatig proof of concepts. Klanten zien namelijk graag bewijs van het feit dat een sensor daadwerkelijk data naar een dashboard of andere applicatie kan sturen. Het maken van zo’n proof of concept kost echter altijd veel tijd en energie.

Gemba’s aanbod voor BTG leden
Voor de dochteronderneming van BTG, Telegrootgebruik (TGG), heeft Gemba een speciale Internet of Things starterkit opgezet waarmee leden van BTG op een laagdrempelige manier de voordelen van de Anysens sensor uit kunnen proberen. Deze starterskit bestaat uit verschillende pakketten waar uit gekozen kan worden.

Lees er meer over op onze website

Laat uw reactie achter

U moet ingelogd zijn om een post te plaatsen.

Telegrootgebruik

is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG)

Exclusief voor leden van BTG leveren wij diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat u meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen.

Webshop Mobiele hardware

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers eenvoudig bestellingen plaatsen voor smartphones, accessoires, mobiele diensten en services.

LOGIN

Webshop TGG DSL shop

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers internetverbindingen op basis van ADSL en SDSL bestellen. Het assortiment loopt van een eenvoudige ADSL-verbinding voor een thuiswerker tot een zakelijke SDSL-verbinding met een snelheid van 20Mbit.

LOGIN