Bij porteringsverzoek ISDN; uitstel tot 1 juli

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

KPN Wholesale heeft alle providers, die ISDN1, 2, 2MV of PSTN MV afnemen bij KPN Wholesale, geïnformeerd dat door de Corona-situatie er nog eenmalig 1 maand uitstel wordt gegeven wordt voor deze diensten.

Op 01-07-2020 worden vervolgens alle dan nog aanwezige aansluitingen, door KPN Wholesale uit dienst gehaald.

Wat betekent dit voor jouw organisatie?
• Alle aansluitingen waarvoor op 28-05-2020 een porteringsverzoek bekend is bij KPN Wholesale maar die niet voor 01-06-2020 geleverd kunnen worden, geldt dat er eenmalig 1 maand uitstel wordt verleend;
• De aansluitingen die 1 maand uitstel krijgen moeten dan vervolgens voor 01-07-2020 gemigreerd worden;
• Voor alle aansluitingen waar geen porteringsverzoek voor loopt geldt dat deze per 01-06-2020 worden afgesloten.

Aanvullend op bovenstaande informatie, is tevens belangrijk dat:
• Voor klanten die overstappen naar een concurrent, de ontvangende partij in de lead is. Als deze partij niet op tijd een porteringsverzoek heeft ingediend bij KPN Wholesale dan wordt de aansluiting op 01-06-2020 opgeheven.

Laat uw reactie achter

U moet ingelogd zijn om een post te plaatsen.

Telegrootgebruik

is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG)

Exclusief voor leden van BTG leveren wij diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat u meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen.

Webshop Mobiele hardware

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers eenvoudig bestellingen plaatsen voor smartphones, accessoires, mobiele diensten en services.

LOGIN

Webshop TGG DSL shop

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers internetverbindingen op basis van ADSL en SDSL bestellen. Het assortiment loopt van een eenvoudige ADSL-verbinding voor een thuiswerker tot een zakelijke SDSL-verbinding met een snelheid van 20Mbit.

LOGIN