BTG Award 2017

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Eric Overvoorde (Royal HaskoningDHV) verkozen tot ICT/Telecom Manager 2017
9 juni 2017, Noordwijk – Eric Overvoorde van Royal HaskoningDHV heeft de BTG Award gewonnen voor beste ICT/Telecom Manager 2017. De jury prijst de manier waarop Overvoorde Royal HaskoningDHV succesvol digitaal heeft getransformeerd. De prijs werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse Business Event van de Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG). De award voor Young Professional ging naar Salim Hadri van Milvum. De jury is onder de indruk van zijn lef, leergierigheid en doorzettingsvermogen.

ICT/Telecom Manager 2017
De BTG Awards worden jaarlijks uitgereikt aan ICT- en telecommanagers die innovatieve projecten hebben geleid op het gebied van communicatietechnologie. Overvoorde is sinds 2009 Chief Information Officer (CIO) bij Royal HaskoningDHV en werkt in die hoedanigheid aan de digitale transformatie van het ingenieursbureau. Dat proces kent vele aspecten: van digitaal tekenen tot 3D printing tot het real-time uitwisselen van data.
Juryvoorzitter Hessel Dikkers, CIO van NS: “De jury is zeer onder de indruk van hoe Overvoorde in de bestuurskamer een digitale stempel heeft weten te drukken op het bedrijf. Hij denkt vanuit partnerships en bewijst dat digitaal de motor is voor groei. Stilstaan is geen optie.” Andere finalisten voor de prijs van ICT/Telecom Manager 2017 waren Aernout van der Bend van NGinfra en Onno Muchall van KOOP.

Young Professional Award
De Young Professional Award 2017 ging naar Salim Hadri, innovator en eigenaar van Milvum, een innovatielab dat problemen op de werkvloer oplost met behulp van slimme apps. Hadri overtuigde de jury met zijn bevlogenheid, visie en de wijze waarop hij zijn persoonlijke groei aan laat sluiten bij het commerciële succes van zijn organisatie. Als branchevereniging hecht BTG veel waarde aan jong talent in de ICT- en telecommunicatiebranche. In het kader van ‘green meets grey’ stimuleert BTG dit talent zich te ontwikkelen tot professionals van de toekomst.
Beide prijzen werden op 8 juni uitgereikt in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk tijdens het BTG Business Event. Gedurende de dag gaven sprekers van o.a. Microsoft, CycloMedia, TU Delft en RSM (Erasmus Universiteit Rotterdam) hun visie op het thema digital transformation, dat dit jaar de rode draad vormt voor de bijeenkomsten die BTG organiseert.

Jan van Alphen, voorzitter van BTG: “Als BTG zijn we zeer verheugd met deze topwinnaars, Eric Overvoorde en Salim Hadri. Beiden hebben vanuit de context van hun achtergrond, functies, expertise en ervaring laten zien dat zij uitstekende voortrekkers zijn van de digitale transformatie in Nederland en wellicht zelfs ook daarbuiten. Als branchevereniging zijn wij er trots op dat wij deze talenten kunnen faciliteren in hun verdere professionele ontwikkeling en hen hierbij het platform kunnen bieden om hun talenten breed te delen.”

Over BTG
Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt sinds 1986 de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen die op grote schaal gebruikmaken van bedrijfscommunicatie. BTG organiseert hiertoe netwerkbijeenkomsten, waarbij het delen van kennis en ervaring centraal staat. BTG vertegenwoordigt haar leden bij binnen- en buitenlandse toezichthouders. De vereniging telt ruim 180 leden binnen zowel het bedrijfsleven als de overheid.

Telegrootgebruik

is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG)

Exclusief voor leden van BTG leveren wij diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat u meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen.

Webshop Mobiele hardware

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers eenvoudig bestellingen plaatsen voor smartphones, accessoires, mobiele diensten en services.

LOGIN

Webshop TGG DSL shop

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers internetverbindingen op basis van ADSL en SDSL bestellen. Het assortiment loopt van een eenvoudige ADSL-verbinding voor een thuiswerker tot een zakelijke SDSL-verbinding met een snelheid van 20Mbit.

LOGIN