Goed nieuws! Vanaf 1 juni a.s. gebruikt u uw Vodafone abonnement in de EU net zoals in Nederland!

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

U kunt met uw abonnement(en) ook in het buitenland vrijuit bellen en internetten met Vodafone. De kosten voor bellen vanuit Nederland naar het buitenland blijven onveranderd. Maar de tarieven voor bellen, gebeld worden, sms’en en datagebruik in de EU worden gelijk aan die in Nederland.
Deze wijziging geldt voor de gehele EU. Dat zijn bij Vodafone alle landen in de EU, plus onder andere Zwitserland, Albaniƫ en Turkije. Kijk voor meer informatie op Vodafone.nl/zakelijk/zakendoenopreis.

Telegrootgebruik

is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG)

Exclusief voor leden van BTG leveren wij diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat u meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen.

Webshop Mobiele hardware

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers eenvoudig bestellingen plaatsen voor smartphones, accessoires, mobiele diensten en services.

LOGIN

Webshop TGG DSL shop

Via deze webshop kunnen TGG deelnemers internetverbindingen op basis van ADSL en SDSL bestellen. Het assortiment loopt van een eenvoudige ADSL-verbinding voor een thuiswerker tot een zakelijke SDSL-verbinding met een snelheid van 20Mbit.

LOGIN